Was Bedeutet Slim Fit T-Shirt?

Slim Fit ist englisch und bedeutet so viel wie „schlanke Passform”. Wie der Name schon vermuten lässt, ist diese Variante besonders figurbetont. Bei diesem Schnitt liegt die Kleidung eng am Körper an.
Der Schnitt „Slim Fit“ läuft manchmal auch unter „Body Fit“ und bedeutet: am Körper anliegend, die Körperform betonend. Nicht nur bei Damen weisen Slim Fit Blusen bzw. Hemden und T-Shirts eine Taillierung auf, welche durch Abnäher an den Rücken- oder Seitennähten oder durch eine entsprechende Form der Schnittmuster erreicht wird.

Wat is slim fit T shirt?

Slim fit is een strak getailleerde pasvorm voor overhemden en shirts. Letterlijk vertaald betekent slim fit ‘slanke pasvorm’. Een slim fit overhemd is dus een overhemd dat sterk getailleerd is. Een slim fit pasvorm heeft een slanker gesneden rugpand, waardoor het overhemd beter aansluit op het lichaam.

Wat houdt slim fit in?

De meest bekende en gebruikte pasvormen zijn slim fit en regular fit. In het kort: regular fit is een normale pasvorm en slim fit is een slanke, aangesloten pasvorm.

You might be interested:  Welche Schuhe Unterm Kleid?

Wat betekent regular fit T shirt?

Regular fit is een heel licht getailleerde pasvorm voor overhemden en shirts. Letterlijk vertaald betekent regular fit ‘normale pasvorm’.

Wat is het verschil tussen regular fit en modern fit?

De modern fit pasvorm is een licht getailleerde pasvorm. Het overhemd valt mooi om het lichaam en je geniet ondertussen van genoeg bewegingsruimte. Regular fit is een rechte pasvorm. Het overhemd valt recht op het lichaam en is niet of nauwelijks getailleerd.

Welke maat is regular fit?

Pasvorm regular fit:

Maat Ruglengte
M 39/40 84
L 41/42 86
XL 43/44 86
XXL 45/46 90

Wat is classic fit?

Regular fit is de meest gebruikte term voor zeer licht getailleerde kleding. Er zijn merken die regular fit een andere benaming hebben gegeven, maar de pasvorm komt op hetzelfde neer. Andere benamingen zijn: casual fit, custom fit en classic fit.

Wat is strakker slim fit of skinny fit?

De slim fit is beter bekend als de skinny jeans. De naam zegt het al een beetje natuurlijk, de slim fit staat het beste bij mensen met een wat slanker figuur, omdat het strak om de bovenbenen zit en smal toeloopt. Heb je dus wat vollere bovenbenen dan past de regular fit beter bij je.

Wat is het verschil tussen slim fit en tapered fit?

Een slim tapered is een pasvorm die tussen de slim fit en de straight jeans in zit. Een slim tapered zit namelijk bij de bovenbeen als een slim fit, maar rondom de kuit en enkels zit het strakker, zoals een skinny model. Dit model is fijn als je iets meer ruimte nodig hebt op de bovenbenen.

You might be interested:  Knöchellange Hose Welche Schuhe?

Wat is tapered fit shirt?

Definition. Tapered fit is a fit that narrows or tapers towards the bottom, while slim fit is an intermediary fit that’s not too loose or not too tight. Body Shape. While tapered fit can sometimes make skinny people look even thinner, slim fit is a good option for skinny people.

Wat is Shape Fit?

Bij de Shaped Fit past de vorm V. Dit betekent dat de schouders breed zijn en de taille slank wat het een ideaal model maakt voor de man die graag sport of van nature gezegend is met dit figuur. Brede schouders in een overhemd komt er vaak op neer dat de rest van het hemd ook wijd is.

Wat is medium fit?

Medium fit

Het kledingstuk is iets getailleerder dan regular fit, maar zit zeker niet heel strak om het lichaam.

Wat is modern fit shirt?

Modern fit is een licht getailleerde pasvorm voor overhemden en shirts. Letterlijk vertaald betekent modern fit ‘moderne pasvorm’. Een modern fit overhemd ziet er door de lichte taillering vlot en modern uit. De modern fit pasvorm ontstaat door een iets slanker gesneden rugpand.

Wat betekend Tall fit?

Deze items zijn gemaakt in een langere lengte. Speciaal ontworpen voor mannen die langer zijn dan gemiddeld.

Wat is het verschil tussen slim fit en skinny fit?

De slim fit is beter bekend als de skinny jeans. De naam zegt het al een beetje natuurlijk, de slim fit staat het beste bij mensen met een wat slanker figuur, omdat het strak om de bovenbenen zit en smal toeloopt. Heb je dus wat vollere bovenbenen dan past de regular fit beter bij je.

You might be interested:  Wie Viel Kleidung Sollte Man Haben?

Wat is straight fit Polo?

Maattabel – Poloshirts. Pasvorm regular fit: Een regular fit polo heeft een rechte pasvorm en is niet getailleerd. Ben je qua postuur wat breder of zoek je een polo dat recht om je lichaam valt, neem dan een polo met een regular fit.

Wat is een tapered fit?

Wat is tapered fit

De tapered jeans valt op het bovenbeen namelijk nagenoeg net zo ruim als een regular of straight fit en loopt wat smaller naar de enkels toe. Hierdoor blijft de jeans mooi op je schoenen vallen en niet er overheen.

Wat is Custom Fit?

Een custom fit overhemd is een overhemd met een rechte pasvorm. Dit houdt in dat het overhemd niet getailleerd valt. Een custom fit overhemd heeft evenveel ruimte rondom de borst als rondom de buik. Het kan zijn dat u in plaats van custom fit vaker de benaming regular fit tegenkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.